nerealno

"Gde su joj stali organi?", "Izgleda kao da će se onesvestiti", "Previše!" Bizarno izdanje Kim Kardašijan na Met gali

0

Ovog puta je otišla korak dalje i sve šokirala izdanjem o kojem bruji svet 

foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovogodišnja Met gala održana je sinoć u Njujorku pod budnim okom svih ljubitelja mode i komada koji se ne mogu videti često i na bilo kom mestu.

 

Crvenim tepihom prošetale su brojne zvezde u svojim najboljim izdanjima, a među njima je bila i čuvena Kim Kardašijan.

 

Ovog puta izbora je pao na metalik haljinu koja je bila sačinjena od korseta, koji je istakao tanani struk jedne od najpoznatijih žena na svetu. Ovog puta Kim je savršene komade potražila kod dobro poznatog brenda Maison Margiela i dizajnera Džona Galijana i čini se da je još jednom uspela da održi modnu lekciju i pobere simpatije modnih znalaca.

 

Preko golih ramena Kim je ponela kardigan od sivog kašmira Džona Galijana..

 

I Kim je, kao i mnoge druge zvezde, ispratila temu ovogodišnje Met gale budući da je ceo donji deo njene haljine bio prekriven srebrnkastim listovima. 

 

Kao što je to radila i proteklih godina i ove se Kim potrudila da istake svoju savršenu siluetu, koja je „inspirisana simbiotičnom ljubavnom vezom između Elizabet Tejlor i njenog nakita“, navodi se u saopštenju.

 

1 / 5 Foto: Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia

Ipak, komentari su mahom negativni jer mnogi smatraju da je ovo još jedan nerealan standard lepote koji nam stiže od sestara Kardašijan.

 

"Gde su joj stali organi?", "Izgleda kao da će se onesvestiti", "Ovo je previše!", "Deluje kao da ne može da diše i da je u bolovima", "Još jedan užasan primer za devojčice"... neki su od komentara.

 

Kardašijan je redovna na Met gali poslednjih nekoliko godina. Intervjuisana od strane dugogodišnjeg najboljeg prijatelja La La Entonija za Vogue na crvenom tepihu, rekla je da je prilika da vidi one koji su joj važni i to je ono čemu se najviše raduje u ovoj važnoj noći.

 

- Zaista se radujem što ću videti prijatelje. Radujem se što ću videti svoje sestre - rekla je Kardašijan na crvenom tepihu.

 

Kardašijanova je rekla da su ona i njene sestre napravile grupni čet u kojem su razmenjivale utiske, kao i da su „sve nervozne bez obzira koliko puta“ prisustvuju ovakvim događajuima. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

makonda-tracker