novac ipak ne može sve da kupi

Kraljica PROMAŠENOG STILA prošetala Met Galom: Ana Vintur se lično pobrinula da izgleda SJAJNO - da li je u tome uspela?

0

Godinama je bila na meti kritika modnih znalaca, razmišljala se da li da se pojavi na Met Gali, a onda je u pomoć priskočila čuvena modna urednica 

foto: Dia Dipasupil / Getty images / Profimedia
foto: Dia Dipasupil / Getty images / Profimedia

Loren Sančez, verenica milijardera Džefa Bezosa dobro se razmislila da li će se na crvenom tepihu pojaviti još koji put bez toga da se konsultuje sa nekim ko zaista ima stila.

 

Iako se nagađalo da li će se ove godine, nakon niza skadaloznih stajlinga uopšte pojaviti na Met Gali Loren se pojavila i ovog puta napravila izuzetak. 

 

Njoj je ovog puta u odabiru haljine pomogao niko drugi do urednica Voga, Ana Vintur. Loren je ponela haljinu Oscar de la Renta „Shattered Glass“ na Met Gali 2024.

 


Kada su kokreativni direktori Oskara de la Rente, Fernando Garsija i Laura Kim, prvi put poslali Loren Sančez skice potencijalnih Met Gala haljina za 2024, mnoge od njih su izgledale kao ono što bi se očekivalo da će Sančez nositi.

 

- Kada biste ih videli, rekli biste: „Oh, to je baš Loren“ – izuzetno seksi, niskog dekoltea - priznala je Sančez nekoliko dana pre događaja.

 

Ipak, tada je odlučila da će ovog puta da proba nešto potpuno drugačije.

 

LOREN SANČEZ BRILJIRALA NA MET GALI
LOREN SANČEZ BRILJIRALA NA MET GALI foto: Angela WEISS / AFP / Profimedia

Stigao je i taj 6. maj i upravo to i uradila — penjala se uz stepenice u crnoj somotnoj haljini bez naramenica sa srcolikim izrezom, a donji deo haljine podsećao je na mozaik sačinjen od ogledala koje su podsećale na razbijenu ružu od vitraža.

 

Haljina je prilagođena kolekciji Oskara de la Rente „Art Nouveau“ za jesen 2024, koja je poprimila znake ikone stakla Luisa Komforta Tifanija.

 

- Osećala sam da je izuzetno jedinstveno i da sam veoma ženstvena. U mojoj glavi, to je definitivno metafora za život, jer se radi o svim vašim polomljenim delovima u životu i sastavljanju tih delova nazad - rekla je Sančez, pa je dodala:

 

ANA VINTUR SE POBRINULA ZA IZGLED LOREN SANČEZ
ANA VINTUR SE POBRINULA ZA IZGLED LOREN SANČEZ foto: Angela WEISS / AFP / Profimedia

 

- To nije samo haljina. To je zaista umetničko delo.

 

Da li će ova promena na Met Gali 2024. uticati na njen stil oblačenja u budućnosti? Ona ne isključuje mogućnost da se menja i napreduje. 

 

- Mislim da se moj lični stil stalno razvija. Dugo sam nosila odela, a onda sam počela da se oblačim drugačije. To se nekima nije dopalo - rekla je ona. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Novi imidž Marine Visković

 

makonda-tracker