nije tako kako deluje

Smatra ih "dragim prijateljima", a oni nju – poznanicom: Ove poznate ličnosti su se javno distancirale od Megan Markl

0

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nesumnjivo sreću mnogo slavnih, koji se zapravo ne hvale ovim poznanstvima koliko sami princ Hari i Megan Markl

Megan Markl i princ Hari od 2020. žive u Kaliforniji
Megan Markl i princ Hari od 2020. žive u Kalifornijifoto: EPA / FACUNDO ARRIZABALAGA

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga britanskog princa Harija, iza sebe ima dugogodišnju glumačku karijeru, tokom koje je imala priliku da sretne veliki broj poznatih ličnosti.


Ipak, nije s mnogima od njih izgradila posebno bliske veze, a neretko joj se dešava da se oni s kojima je navodno u prijateljskim odnosima jasno distanciraju od vojvotkinje.


Britanski Daily Mail sastavio je listu slavnih ljudi koji su izričito naglasili da zapravo nisu bliski s Megan Markl, a najnoviji primer je Sofi Trudo, uskoro bivša supruga premijera Kanade Džastina Trudoa.

Vojvotkinja je u svom podkastu Archetypes pre dve godine pričala o tome kako je Sofi Gregoar Trudo upoznala dok je živela u Kanadi zbog snimanja serije "Suits", kao i da su nastavile druženje.

 

Džastin i Sofi Trudo
Džastin i Sofi Trudofoto: EPA-EFE/Andy Rain

Sofi mi je postala draga prijateljica i neko za koga mislim da je simbol snage koja proizilazi iz prihvatanja svojih ljudskosti – rekla je i opisala kako su se njih dve družile u njenoj vili u kalifornijskom Montesitu, kako su se njihova deca igrale, a one smejale.


Međutim, Sofi Trudo je sada dala intervju za britanski The Sunday Times u kom je rekla da joj Megan Markl nije toliko dobra drugarica koliko deluje.


Poznajem je... Ali nismo provele mnogo vremena zajedno – rekla je supruga Džastina Trudoa nedavno i odmah skrenula razgovor na Kejt Midlton, naglasivši da joj je "srce jednostavno potonulo" kada je čula da princeza od Velsa boluje od raka.

 

Selfi Sofi Trudo i Megan Markl na vojvotkinjinom obrisanom Instagram profilu
Selfi Sofi Trudo i Megan Markl na vojvotkinjinom obrisanom Instagram profilufoto: Instagram/MeghanMarkle

Drugi primer je jedna od članica britanske kraljevske porodice Sara Feguson, vojvotkinja od Jorka, o kojoj je Megan Markl više puta pričala kao nekome ko je značajan u njenom životu.

 

I princ Hari i Megan pričali su – najpre u čuvenom intervjuu koji su dali Opri Vinfri, a potom i u Harijevoj autobiografiji "Rezerva" – da je Sara bila ta koja je učila Megan da se pravilno pokloni kraljici.


Hari je istakao i da, pošto je prva članica porodice koju je njegova draga upoznala bila njegova sestra od strica princeza Judžin od Jorka, bilo logično da se ona odmah potom sretne i s njenom majkom.

 

Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka i bivša supruga princa Endrua
Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka i bivša supruga princa Endruafoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Međutim, kada su kasnije jednom prilikom pitali Saru Ferguson za suprugu princa Harija, ona je kratko rekla da je "nije zaista upoznala".


Zanimljiva je priča i o prijateljstvu Megan Markl s bračnim parom Kluni. Čuveni glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal, poznata advokatica specijalizovana za ljudska prava, bili su među najzapaženijim gostima na venčanju princa Harija i Megan Markl 2018. godine.


Oni su sedeli u prvim redovima, mnogo bolje pozicionirani od Dejvida i Viktorije Bekam, za koje je poznato da su u odličnim odnosima s kraljevskom porodicom.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/LAUREN HURLEY

Štaviše, sedeli su pored ledi Karolin Voren, bivšom cimerkom princeze Dajane i Harijevom kumom, koja ih je pitala kako su se upoznali s mladencima.


Kruži priča da je Karolin, bivša Dajanina cimerka, dok je čekala da ceremonija počne, pitala par kako znaju Harija ili Megan – napisala je britanska novinarka Rejčel Džonson za AirMail pre nekoliko godina. – "Ne znamo ih", odgovorili su Klunijevi kratko.


Poznato je da su se Klunijevi i vojvoda i vojvotkinja od Saseksa kasnije družili, pa su tako glumac i advokatica pozvali kraljevski par na odmor u njihovu vilu na jezeru Komo, posetili Saseksove u Britaniji najmanje dvaput i Amal je platila privatni avion za Megan da bi se supruga princa Harija vratila iz Njujorka, gde je organizovala zabavu povodom svoje trudnoće u februaru 2019. godine.

 

Ipak, danas navodno ovi parovi nisu bliski i nije poznato da se viđaju.

 

makonda-tracker