neočekivano

Ovo ne može da bude slučajno! Nakon što je ODBIO da se vidi s princem Harijem, kralj Čarls mu je zadao novi BOLAN UDARAC

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Ana

08-05-2024 14:46h
Kakav bre bolan udarac? Poštuje svog prvog sina i prvi sin poštuje i oca i drzavu i tradiciju. Ovaj drugi se udao za polovnjača pa ona sa njim diriguje.

Nadam se da se ti cela nećeš udati

09-05-2024 20:21h
@Ana
@Ana
Gadiš mi se i ako sam žensko!
A Čarls koji je sahranio majku svojih sinova pa se "udao" za nakaznu polovnjaču(tvoj termin koji pokazuje da si Zadruga-seljančura) zbog koje se odrekao svog mlađeg sina!!!???

Dragan

08-05-2024 16:19h
Nema vremena da se vidi sa sinom? I treba da rikne kada je toliki baksuz.

Nora

08-05-2024 16:37h
JBG, Hari, pljujes po porodici najstrasnije, sad nemas sta da ocekujes samo lose.

Pamet

09-05-2024 15:02h
Kakav udarac? Besmisleno. Onog momenta kad je istupio iz kraljevske porodice , znao je sta ga ceka i sta je uradio. Dakle nema iznenadjenja a ni udarca, to samo ima u novinama jer treba privuci paznju citalaca.

Ubili mu majku i pljuvali dete

09-05-2024 20:25h
Harija je oterala veštica od Kamile! Jer ga je nakaza mrzela zbog vezanosti za majku. Zato mu je i pljuvala dete!
Zato on nju nije mogao očima da vidi! I sve ih je skinuo do gola! Licemeri! Za to mu SVAKA ČAST!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: