astrologija

On nosi titulu NASREĆNIJEG HOROSKOPSKOG ZNAKA u Maju: MLAD MESEC će jednom znaku snove pretvoriti u stvarnost

0

Proverite da li ste vi baš pripadnik tog, najsrećnijeg znaka Zodijaka 

JEDAN ZNAK ĆE BITI IZUZETNO SREĆAN TOKOM MLADOG MESECA U MAJU
JEDAN ZNAK ĆE BITI IZUZETNO SREĆAN TOKOM MLADOG MESECA U MAJU foto: FOTOKITA/Shutterstock

Ovog meseca mlad Mesec u Biku počinje 7. maja. To će, prema tumačenju astrologa biti jedan od najsrećnijih meseci u godini i svetla tačka astrologije maja.

 

Posle emocionalnog čišćenja tokom punog meseca u znaku Škorpije u aprilu, vreme je da gledamo u budućnost sa nadom. Ovaj mlad Mesec je magičan jer svakom horoskopskom znaku pruža priliku da prigrli njegovu energiju.

 

Međutim, jedan horoskopski znak se ističe i spreman je da njihove snove pretvori u stvarnost. Sa poravnanjem Venere i Jupitera u njihovu korist, ovaj mlad mesec ima moć da oblikuje njihovu budućnost i utire put za dugotrajan uspeh.

Zanima vas koji znak drži ključ za otključavanje najvećeg potencijala pod ovom lunacijom? Nastavite da čitate da biste saznali.

 

Znak Zodijaka na koji najviše utiče majski mladi Mesec: Bik


Bikovi, mlad Mesec ovog meseca se odnosi na vas. Jupiter, planeta sreće i ekspanzije, uticala je na vašu sliku o sebi i samopouzdanje u protekloj godini, a vi ste se kretali i usponima i padovima da biste bili u centru pažnje.

 

Postizanje uspeha dolazi sa dobrim delom izazova. Međutim, naučili ste od kolike je važnosti fleksibilnosti i sada ćete da uživate.

MLAD MESEC U MAJU DONOSI USPEH JEDNOM ZNAKU
MLAD MESEC U MAJU DONOSI USPEH JEDNOM ZNAKUfoto: muratart/Shutterstock

Ovog meseca mlad Mesec u Biku je vaša karta za završetak starih poglavlja i prihvatanje novih ambicija. Sa Jupiterom i Venerom u mešavini — Jupiter simbolizuje ekspanziju i sreću, a Venera koja privlači radost i kreativnost — ovaj lunarni događaj vas poziva da uskladite svoju emocionalnu istinu sa željenom stvarnošću.

 

Umesto da beskonačno planirate ili čekate da se zvezde savršeno poravnaju, ovaj mlad Mesec vas podstiče da napravite taj ključni prvi korak. Verujte svojim instinktima i pratite svoju instinkt; ne trebaju vam svi odgovori odmah. Prihvatajući ovu energiju, otvorićete vrata mogućnostima, uvodeći pozitivnost i ispunjenje u svoj život.

 

MLAD MESEC DONOSI SREĆU BIKOVIMA U MAJU
MLAD MESEC DONOSI SREĆU BIKOVIMA U MAJU foto: Max4e Photo/Shutterstock

 

Mlad Mesec u Biku ovog meseca nije samo lični rast; to je svetionik i za vaše odnose. Udruživši se sa ljubavnom planetom Venerom i ekspanzivnim Jupiterom, ovaj lunarni događaj podstiče vas da izrazite želje svog srca i preduzmete hrabre korake u svom ljubavnom životu. Bilo da ste slobodni i spremni da se družite ili želite da produbite svoju vezu sa partnerom, sada je vreme za akciju.

 

Prihvatite mirnu i luksuznu energiju Bika tako što ćete planirati poseban izlazak ili jednostavno uživati u kvalitetnom vremenu zajedno. Ne oklevajte da potrošite malo novca za nezaboravno iskustvo — zaslužili ste ga.

Konačno, mlad Mesec u Biku predstavlja zlatnu priliku da privučete obilje u svoje finansije. Ovaj kosmički događaj je savršena lansirna platforma za nove puteve širenja i prosperiteta. Bilo da ste očekivali unapređenje na poslu ili razmišljate o novim karijerama, sada je vreme za akciju.

 

Uz Jupiter i Venera koji podižu vašu samopoštovanje i samopouzdanje, bićete bolje opremljeni da artikulišete svoja dostignuća i pokažete svoju vrednost drugima. Dakle, iskoristite trenutak i odlučno sledite svoje ciljeve. I zapamtite, čak i ako stvari ne idu baš onako kako ste planirali, verujte da mogu dovesti do još većeg uspeha u budućnosti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Na koga Retrogradni Merkur ima najjači utisak?

 

makonda-tracker